Hva jeg jobber med videre

 

Nå i romjula jobber jeg med å lage en plan for neste år. Det er ganske spennende, men jeg skulle ønske jeg hadde en blyant når jeg skriver ned planene mine. Plutselig er det noe dagsaktuelt som skjer eller så får jeg inspirasjon fra noe spesielt og da gjør jeg om på planene mine.

Hva ønsker jeg å gjøre det neste året, og som derfor kommer med i bloggen som en voksen ting å gjøre? Jeg må gå igjennom klesskapet mitt og kaste flere ting. Jeg har fremdeles litt for mange ting og klær som jeg strengt tatt bare bruker fordi alt annet er skittent. Jeg må bare venne meg til å vaske klærne oftere. Jeg skal pusse opp kjøkkenet til sommeren, da må jeg planlegge å legge nytt gulf på kjøkkenet, jeg må få revet kjøkkenet, bygd en ny vegg og ikke minst planlagt hvordan jeg vil ha kjøkkenet! Det er også begynt å smuldre litt maling i taket på hjørnene i stua, så jeg må finne ut årsaken og fikset det.

I tillegg er det målene mine, spesielt de som handler om å være mer sosial. Jeg har allerede funnet ut hva nytt jeg skal forsøke i januar og når jeg skal invitere folk hjem? Jeg må bare få satt en dato og få sendt invitasjoner så snart som mulig. Det blir videoen på søndag, ettersom budsjettet blir klart på tirsdag. Planen er å avslutte hver måned med å planlegge hva og hvordan jeg kan gjennomføre målene mine den neste måneden. For et mål uten en plan er et ønske.

I tillegg har jeg et pengedilemma. Jeg fikk en god del kontanter til jul, nok til å bestille det kameraet, men av en eller annen grunn nøler jeg. Det er ikke det at jeg ikke ønsker å kjøpe kameraet men har jeg lyst til å bruke pengene jeg har fått fra andre til å gjøre det? På en eller annen måte ønsker jeg å investere de pengene bedre men jeg vet ikke til hva. Ikke vil jeg at de skal være en liten del av hele kjøkkenoppussingen, ikke vil jeg betale på lånene med det (det meste kommer fra mamma og pappa, og føler det blir litt rart om de skal gi meg penger og så snur jeg å gir det tilbake igjen). Tidligere år har jeg brukt pengene på noe konkret og sagt til de jeg fikk penger fra “Jeg har kjøpt den og den tingen”.  En annen mulighet er derfor at jeg kjøper meg en ny vinterjakke, da min nåværende jakke er 10 år gammel. Hvordan gjør dere det med penger dere får i gave?

#forberedelse2019

2 kommentarer
  1. Ny vinterjakke høres ikke så dumt ut!
   Jeg blir også alltid litt usikker på hva jeg ønsker å bruke penger jeg får i gave til. Har et gavekort og noen kontakter og lurer veldig hva jeg vil bruke det på. Heldigvis kan en ta seg tid til å tenke ut hva en både ønsker og hva som kan være lurt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg