Internett: Takknemlighet og hva jeg ikke liker

Sitter du å leser dette, så har du internett og jeg er takknemlig for det. Internett har gitt oss så mange muligheter til å kommunisere og dele informasjon, for å lære ny informasjon, for å holde oss oppdatert. Det har også gjort det mulig at mange kjipe meninger kommer frem og slike er vanskelige å ignorere. Det er bare å sjekke kommentarfeltet på noen artikler/videoer, så ser man de som har hisset seg opp, en del unødvendig. Jeg vet ikke helt hva vi kan gjøre med nettrollene, men la meg heller gå videre på litt mer negative ting om internett, før jeg begynner på det positive!

Jeg stortrives på Youtube, og finner mange kjekke videoer der. Deriblant denne: WheezyWaiter. Han er anbefales, spesielt for hvordan han presenterer videoen sin. Han og konen sluttet med internett en måned. Med positive resultat. Jeg vurderte faktisk å prøve det jeg også. Selvfølgelig måtte jeg tatt en pause fra bloggen/youtube kanalen og så begynte alle grunnene til å fortsette med internett å bygge seg opp.

Videoen over er et flott eksempel, og den har gitt meg verdi. For det de har hatt mest problem med, er sosiale medier. Og den kan jeg støtte. Resten er ganske positiv.

Og de er det mange av. Jeg får så mye inspirasjon fra internett. Jeg finner informasjon for å bli bedre her, jeg kommer i kontakt med folk som motiverer meg, jeg får utfordringer og jeg blir bedre, når jeg bruker internett bevisst. Det er mange ganger jeg er ubevisst også, det skal jeg innrømme, men når jeg er bevisst på hva jeg gjør og formålet til hvorfor jeg gjør det, så går ting ganske bra.

Andre jeg oppdager på interenett er damer som dette. (se nedenfor), Jeg har sett to intervjuer av henne, men den andre er en liten del av en 30 min episode, så selv om den hadde flere detaljer, var det denne som introduserte meg til henne. Det er hos henne jeg først hørte: “We speak what we seek, and we see what we said” Pass på ordene dine, du har en begrenset tid på jorden, vil du bruke den til å søke negative ting eller positive ting? Snakk positivt, vær takknemlig og mer av det kommer til deg.

Så har du masse opplæringsmuligheter også! Jeg oppdaget en fantastisk spilleliste på NRK skole (!!) som jeg aldri har hørt om. De har en helt fantastisk spilleliste om personlig økonomi! Bra jobbet NRK! Del og gjør folk oppmerksom en utrolig bra kilde for informasjon!

Den aller siste inspirasjonen jeg vil dele er en som virkelig er sant for meg. Hvordan folk er dumme med penger! Og jeg kan være dum med penger! Jeg beundrer alle som klarer å være rasjonelle i tøffe situasjoner og perioder men jeg er ikke der. Se hvordan Twocents forklarer hvordan folk er irrasjonell med penger: (Det er en must see)

Hva kan jeg konkludere med dette?

 1. Unngå kommentarfeltet! Det gjør meg trist.
 2. Vær mindre på sosiale medier. Det gjør meg trist.
 3. Utnytt Youtube algoritmen til å finne flere interessante og inspirerende videoer. AKA slutt å se video om og med kjendiser, se videoer som inspirerer i temaer jeg syns er interessant (økonomi, økologi, lykke og suksess).

Hva er du mest takknemlig for, for at du har tilgang til internett?

#takknemlighet #youtube #inspirasjon

1 kommentar
  1. Inspirasjon, motivasjon, læring og hygge er vel det som jeg er mest takknemlig for på internett. Selv om det også blir mye hjernedød underholdning, men jeg tror at det er sunt med pauser også 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg