Investere i inspirasjon og kunnskap

I helgen oppdaget to ganske kule ting, to arrangementer som bidrar til nettverksbygging, treffe inspirasjoner og forhåpentligvis masse kunnskaper til de som deltar.

Det er noen ting vi alle trenger i livet for å oppnå suksess. Du bestemmer selv hva du definerer som suksess her. Listen er heller ikke ekskluderende, som betyr det kan absolutt inneholde flere ting!

 1. Vite hva du definerer som suksessfullt. Hvordan ser dette ut karriermessig, familiemessig, helsemessig, økonomisk? Dette kan og bør endre seg over tid.
 2. Finn en mentor som har kontroll på det du ønsker å bli bedre til. Gjør det denne personen gjør.
 3. Lær det du trenger om tema/emne. Du er aldri helt utlært.
 4. Omring deg med folk som du kan snakke om drømmene dine, som støtter deg i de.
 5. Hold ut, hold ut, hold ut!

Vel, listen kan helt klart utbedres men det er nå søndagskveld, og jeg har nettopp koblet at nedetid på bloggen, mandagsmorgen mellom 5 og 6 er akkurat når jeg pleier å skrive på denne bloggen! ;-p

Uansett, tilbake til poenget med dette innlegget:

I dag fant jeg to ulike arrangementer, et jeg kan delta på, et jeg ikke kan delta på, som virker utrolig kule.

Den første jeg ble gjort oppmerksom på, kan jeg dessverre ikke delta på. DN har en egen fb gruppe som heter DN Kvinner, hvor diskusjonene er ganske åpne og vi kan stille hverandre spørsmål om økonomi, jobbsituasjoner, likestilling og mye mer.

Når jeg var inne å leste om dette opplegget ble jeg misunnelig på ALLE som bor i Oslo-området og kan delta på dette. Jeg vurderte faktisk, et halvt sekund, om jeg skulle fly inn for å delta. Men, mini-bufferen for ferie ble nesten tom i forrige måned, så jeg dropper det.

Dersom du er interessert i å lese mer om arrangementet, kan du trykke her. (link til FB)

 

Det neste som skjedde var at jeg fikk en super mail fra DNB om et arrangement de skal ha i Stavanger noen dager etter arrangementet nevnt over. Det handler om sparing og investering. Det kuleste? Lise fra Pengesnakk er en av de som skal holde foredrag!!!! Det koster 100 kr og jeg syns absolutt det var verdt det! Du kan lese om arrangementet her.

Kunne du tenkt deg å reise på noen av disse arrangementene? Jeg er spesielt interessert om du skal til det som DN arrangerer. Jeg vil gjerne høre hva du syns og hvordan det var. Forhåpentligvis vil de arrangere noe her i Stavanger også, og da vil jeg vite hva jeg går til. Hvis du skal på det som DNB arrangerer, sees vi kanskje?

#inspirasjon #kunnskap #lærdom #arrangement

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg