Bloglovin.com, for å følge blogger. Er du der?

Jeg sliter i disse dager, med å følge med på de bloggene jeg har tidligere lest etter at Blogg.no har begynt å bruke WordPress sitt kontrollpanel. Når jeg har gått inn på Blogg.no appen har jeg sett noen oppdateringer der, men de aller fleste er borte. Hvordan skal jeg klare å følge med på hva som blir skrevet, når jeg må huske å sjekke hver enkel? PLUTSELIG kom jeg på det.

For halvannet år siden tipset min bloggleste søster meg om bloglovin.com. Sammen laget vi en profil for meg der og jeg registrerte bloggen min der. Så glemte jeg den. På et eller annet vis har jeg fått noen følgere der, uten at jeg la merke til det. Tidligere i uken var jeg inne på bloglovin.com og søkte opp de bloggene jeg kom på at jeg leser en del. Uheldigvis sliter jeg litt med ‘out of sight, out of mind’, og jeg har glemt noen. Det er også noen utenfor blogg.no jeg har funnet der (hurra!) men noen som ikke er registrert (BUUUH!) På Bloglovin.com har jeg funnet pengesnakk, pengebingen, aksjebloggen og sikkert flere. Dette er rett og slett helt toppers!

Det er dessverre ikke mulig å få Widgetsene deres på WordPress, så jeg kan ikke legge den til her nå, men jeg har noen oppfordringer til deg:

 1. Er du ikke på bloglovin.com enda? Trykk [her] for å komme til siden. Du kan registrere deg med facebook eller google kontoen din. Eller lage en egen konto utenom.. Når du har funnet noen blogger og følger de, vil bloglovin.com foreslå nye til deg.
 2. Er du allerede på bloglovin.com? Trykk [her] for å komme til MIN side, og du kan følge meg der. 🙂
 3. Har du noen tips for meg for hvem jeg kan følge? Legg igjen i kommentarfeltet nedenfor!

#Bloglovin #Følgere #lesere #blogger

6 kommentarer
  1. Jeg opprett konto hos bloglovin da blogg.no gikk over til å bruke wordpress sitt kontrollpanel. Men har ikke fått knyttet bloggen min til kontoen enda.
   Jeg følger bla. Gnierfru og Sparing på bloglovin 🙂

   1. Jeg fant deg der ja, men som du sier, har jeg ikke sett noen innlegg fra deg der enda. Jeg husker ikke hvordan jeg gjorde det men du er faktisk en av de som fremdeles er på blogg-appen. Flotte mål for 2019 forresten! 😉

  2. Bra tips! Nå har jeg endelig fått registrert meg på Bloglovin også, og begynt å følge deg😀 Ellers bruker jeg Reeder rss-leser på mobilen for å følge med på blogger jeg liker.

   1. Jeg var ikke klar over at du kunne følge på mobilen. Det må jeg undersøke. Har også funnet deg nå på Bloglovin, så en til følger! 🙂 Etter jeg trykker svar, skal jeg gå å lese oppsummeringen din for 2018 og hvordan det gikk med målene dine. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg