Ny posteplan; og jeg ber om råd

Kjære du som kommer innom å leser bloggen min, jeg trenger råd.

Jeg er super takknemlig for at akkurat du bruker litt av den verdifulle tiden din til å lese bloggen min, det varmer et hjerte at jeg kan være med å inspirere og motivere deg for dine valg i ditt liv. Nå håper jeg at jeg kan få litt hjelp av dere og dette vil påvirke hvor tilstedet jeg kan være på internett.

Jeg har hatt en liten ferie over jul for å tenke på ting. Og jeg har endelig tatt inn over meg at tid er verdifull, det er den ene tingen vi ikke får mer av her i livet og det har jeg måttet innse at jeg må gjøre noen endringer om jeg skal oppnå det jeg ønsker å oppnå, hva målene mine er. Og jeg har noen spennende mål! Raskt oppsummert:

 • Kjøre Eksperiment: Boliglån året ut. Og dokumentere hvordan 1000 kr + hver måned påvirker et boliglån.
 • Ha en månedlig utfordring, for å utfordre og ekspandere meg selv. 12 utfordringer totalt. Forslag til utfordringer mottas med takk.
 • Betale ned 100.000 kr på lånene totalt.
 • Bli ferdig med leilighetens oppussing!
 • Lese en bok per måned som skal utvide horisonten min (fagbok eller bok rettet mot personlig utvikling).
 • Gjør minst en aktivitet hvor jeg treffer nye mennesker i måneden. Gjerne noe for single.
 • Prøv å ikke være singel til slutten av dette året.

Det er spesielt de to siste jeg trenger hjelp med.

Tingen er den, at bloggen og Youtube kanalen har blitt en unnskyldning for meg, til å ikke gjøre noe nytt, noe som er kjempe skummelt. Jeg har akkurat nok tid til å drive på med dette, i tillegg til frivilligheten og livet mitt, som det er. Men for eksempel treffe og deite noen, som er det skumleste jeg kan tenke meg, har dessverre jeg hatt en svært enkel unnskyldning for å ikke gjøre, lett tilgjengelig. Jeg har ikke tid; jeg må skrive, filme, redigere, delta hos andre. Jeg må redusere denne unnskyldningen. For tro meg, jeg klarer ikke å slutte! 

Dette betyr en endring av poste-planen her på bloggen og på Youtube. Jeg kommer til å ha to innlegg i uka, et som kun er skrevet, ett som er en video, med en oppsummering/manuskript selvfølgelig. Dette kommer til å være vanskelig, for jeg har allerede brutt det, med to videoer på rappen søndag og mandag, men jeg skal prøve.

Og jeg ber om deres råd nå:

Hvordan traff dere partneren deres? Noe dere vil anbefale at jeg prøver?

Andre tips til en evig singel dame, som er livredd for å bli sammen med noen og livredd for at hun skal fortsette å være evig singel?

Og hvis dere har vært evig singel som meg: har du noen tips til hvordan jeg kan gi slipp på den selvstendigheten som man har som singel, til å begi seg ut på livet som to hvor man er nødt til å ta hensyn? Jeg er faktisk litt urolig for at jeg er så vant til å være singel, at det vil være vanskelig å endre det.

Kanskje jeg trenger en coach? Vet dere om en coach?

#redd #målsetning #skummelt #singel

2 kommentarer
  1. For noen fine og ikke minst spennende mål! Vet ikke hvor god hjelp jeg kan være på de to siste, for jeg traff mannen min under studiene, lenge før den nye tidsalderen med Tinder osv. kom. Men jeg støtter deg i det at du må ta deg tid til å komme deg ut og treffe nye folk for å møte noen. Tror nok du har rett i at det må bety å bruke litt mindre tid på bloggen og Youtube. Men kanskje ikke så dumt, for når du møter en du vil være sammen med, må du jo ha tid til det også😉

   Jeg trodde egentlig at frivillig arbeid er en gylden mulighet til å treffe noen? Hvis det ikke er noen aktuelle i den organisasjonen du er engasjert i nå, kan det være noen andre organisasjoner du kan bli med i i tillegg for å bli kjent med nye?

   Masse lykke til med alle målene dine!

   1. Hei Sam!
    Tusen takk, jeg fant ut at jeg skulle fokusere på de tingene jeg virkelig ønsket meg, som vil påvirke meg mest i lengden. Så de fleste målene er satt med det i tankene.
    Det å treffe noen i frivilligheten trodde jeg også skulle være lettere, men så har jeg et eget evne til å ikke skjønne når noen flørter med meg (i følge mine kollegaer: når jeg sa; “Han tullet jo bare, pleier ikke folk å tulle slikt med dere?” etter en annen mann hadde sagt noe tullete til meg, så de bare på meg og sa: “Han FLØRTET!” og “Der har vi kanskje en forklaring….” 🙂 Uansett, jeg opplever at svært mange som kommer inn som frivillig i ‘rett alder’, enten er der før ungene kommer, eller fordi ungene er gamle nok til å klare seg mer selv, og de har nå tid til en hobby igjen… Men jeg fortsetter å håpe hvert år med nye frivillige. 😀
    I fjor prøvde jeg å bli med i en brettspillingsgjeng, og det var koselig men igjen, de som var der var kanskje ikke i helt rett alder for meg. Vi får se hva jeg finner på i år.
    Tusen takk for lykkeønskningene, det kommer jeg til å trenge!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg