Nytt budsjett for skjønne MAI! 2020

Nytt budsjett for ny måned! Det er mai, ny måned med nye aktiviteter og… ikke utfordringer men i hvert fall noen uvanlige ting å tenke på økonomisk.

Muligens den eneste ‘ferien’ (hvor jeg ‘reiser) i år. Avhengig av hva søskene mine bestemmer. (Helgetur til Dyreparken, hvis situasjonen tillater det) Jeg henger meg på.

En annen ting er et lite ønske om å kjøpe meg selv en hengekøye med stativ. Det er ikke noe som er VELDIG viktig men nå som sommeren nærmer seg, vet jeg også det kommer noen varme dager. Leiligheten min blir veldig opphetet av solen, og den varmen forblir i flere dager. Når de dagene kommer, håper jeg å ha en hengekøye klar, slik at jeg kan sove ute på balkongen. Det er ikke godt å sove, når det er 29 grader i leiligheten.

Ellers har mai en god del fridager. Fridager = dager hvor jeg har litt ekstra tid til kjenne på søt og saltsuget! Det betyr ekstra fristelser og ekstra tid til å gjøre noe med det!

Og mens jeg skriver dette, kommer jeg på noe jeg har GLEMT! Helt! Jeg er med på å starte en parsellhage i nærområdet og den åpner på lørdag! Det betyr medlemsskap og frø, minimum, og muligens flere utgifter dersom vi som en forening ikke klarer å få sponset en felles startpakke for hele hagelaget. Dette er ikke med i budsjettet, jeg må derfor allerede nå gjøre noen endringer. Dere får uansett se hvordan det ser ut så langt!

#Budsjett #personligøkonomi #økonomi

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg