Oppussing, en oppdatering (for kjøkkenet)

Spoilers: Jeg er ikke ferdig med oppussing av kjøkkenet. Mangel på fremgang har vært en grunn til at jeg ikke har oppdatert noe særlig om hvordan oppussingen går, til dere som har spurt meg. Men nå føler jeg at jeg har kommet litt på vei, det er i hvert fall skjedd synlige endringer, og da er det ok igjen.

Og dette er ikke samme oppdatering som kom ut på instagram på lørdag. Denne går litt grundigere inn på hva som er gjort og hvordan jeg har begynt å sette ting inn i skuffer og skap.

Kjøkkenet mitt virker. Det er det viktigste. Jeg kan lage middag, jeg har begynt å sette ting inn i noen skap, noen skuffer. Jeg har også kjøpt et spisebord, det var salg, da slo jeg til. Bordet ligger hos mamma og pappa, til jeg har litt mer ordning hjemme. For helt ærlig? Det er fremdeles en byggeplass.

Den største overraskelsen har vært hvor vanskelig det er å venne seg til at jeg faktisk har en oppvaskmaskin nå. Det var min store motivasjon for å pusse opp, for å få plass til en oppvaskmaskin. Men etter to år uten en, og i en mentalitet av at ‘skitne kopper og kar utsetter jeg å gjøre noe med’, har det vært en overgang å komme på å tømme oppvaskmaskinen når den er ren og sette inn skitne ting, as I go. Denne helgen, masselaget jeg lasagne som bursdagsgave til noen venner av meg. Da merket jeg virkelig konsekvensen av dette rotet til å begynne med og hvor mye lettere det var på slutten, når jeg hadde fått bort alt sammen. Jeg prøvde nemlig noe nytt: Å rydde vekk, mens jeg holdt på!

*Mind blown!* 🤣

Rekorden for å holde kjøkkenet rent er enda ikke nådd (tror jeg har klart tre uker i fjor), men etter fire dager (hvorav 1 så langt har vært på reise), er jeg ganske fornøyd med begynnelsen.

Håper dere liker oppdateringen,

#oppussing #oppdatering #kjøkken #

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg