Oppussingsbudsjettet: Det løser seg.

Oppussing fører alltid med overraskelser, overraskelser som oftere enn ikke, koster deg penger. Og dette oppussingsprosjektet er ingen unntak! Jeg hadde ikke planlagt å bytte varmtvannstank. Jeg hadde ikke planlagt å male veggene, og mens jeg holdt på, fjerne den stygge glassfiber tapeten og erstatte den, først selvfølgelig. Jeg hadde ikke planlagt å kjøpe et så dyrt gulv.

Det er også svært mange ting som man ikke vet på forhånd, som man ikke kan vite før du åpner opp. Elektrikeren for eksempel: Han kunne ikke med sikkerhet si hvordan det elektriske anlegget ble, før han kom seg inn i veggen for å se hvordan rørene lå, og hva som gikk til sikringsskapet. Det beste var å få satt to nye sikringer i skapet, manglet rørene til sikringsboksen, var det ikke mulig å gjøre det. Da måtte vi få en annen løsning.

De to store punktene hvor jeg har gått over på budsjettet, har vært gulvet og rørleggeren. Rørleggeren ble nesten 2000 kr for mye, gulvet ble nesten 8000 kr for mye. Da er det godt at andre poster har kostet mindre. Hovedsakelig elektrikeren. Og hadde han ikke vært en venn og fått skrudd ned på prisen, ville det nok ha vært en litt annen video i dag!

Fordi elektrikeren ble en så god pris, har jeg nå rom i budsjettet til å leke med resten av kjøkkenet! Og jeg planlegger å leke! I videoen nedenfor kan du se hvordan pengene som ble i overskudd, er fordelt på andre poster.

Og hvis du har lyst å dele din oppussingshistorie, hvordan du fikk råd til det du gjorde, om det var oppsparte midler eller fant gjenbrukssaker, hadde det vært super interessant å høre! Legg det igjen i kommentarfeltet!

#oppussing #budsjett #personligøkonomi #økonomi

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg