Ukens takknemlighet: Hjelp for å blogge

At det finnes bloggere der ute som blogger for andre bloggere, hadde jeg ikke tenkt over før i vår, hvor jeg ganske tilfeldig kom over to stk ca samtidig. En norsk og en amerikansk. Siden forrige onsdag har begge to sluppet et innlegg hver som virkelig har hjulpet meg med planlegging og videre arbeid på bloggen. Dersom du ikke har hørt om de, anbefaler jeg at du sjekker de ut. Les bare dette innlegget ferdig, for jeg har en liten advarsel om den ene av de!

 

 

 

 

Dette er Lene. Hun driver en blogg som heter Blogg bedre [LINK] og hun er ganske fantastisk. I noen år har hun jobbet målrettet for å bli blogger på fulltid. I sommer sa hun opp jobben og hun og mannen har flyttet til Thailand nå i november! Du kan følge deres reise der på Laptoplivet. (Jeg har ikke lest mye her, for jeg er redd jeg vil bli FOR misunnelig! I tillegg har hun en facebook side for ambisiøse bloggere. Er du en ambisiøs blogger, søk gjerne opp facebook siden.

Så var det til hva jeg er takknemlig for Lene for: Hun har nylig lagt ut noen tips til hvordan man kan planlegge det neste året i bloggen. Jeg tilpasser det også til Youtube, siden det egentlig er det samme innholdet. Er du en blogger, anbefaler jeg virkelig at du leser “Slik setter du du mål og planlegger for bloggen din i 2019

 

 

 

 

 

 

Så har vi den amerikanske siden. Elite Blog Academy. Den drives av en dame som heter Ruth og denne vil jeg både anbefale og ADVARE deg mot. For, mens innholdet i bloggen er svært bra, gjorde jeg feilen å melde meg på en e-post liste for å motta noe gratis ‘hjelp til å definer bloggen din’ ting. Og jeg mottar mail så og si hver dag, (og det er en forbedring!). For ikke bare har Ruth denne bloggen, hun har sin personlige blogg og en Podcast. Det aller verste var en dag hvor jeg mottok FEM MAIL om et tilbud de hadde. Først tilbudet, så hadde noen misforstått, så ville hun være sikker på at vi hadde fått med oss at det kunne misforstås, Så ville hun være sikker på at vi hadde forstått hvor bra dette tilbudet var. Så ville hun at vi skulle vite at tilbudet snart gikk ut, dersom vi hadde misforstått det. Da sendte jeg svar! Hvis de ikke sluttet å sende påminnere, så ville jeg ikke motta noe som HELST mail.

Det at jeg tåler å motta en mail om dagen, sier jo også noe om verdien det gir meg. De fleste innlegg går jeg ikke videre inn på, men denne jeg deler nå, ble en av de. Det innlegget jeg vil dele med dere er tips til hvordan planlegge innhold til bloggen din til HELE 2019 (er reklamen) men anbefalingen er 3 måneder av gangen. Den ga meg svært mange tips, så når jeg har skrevet dette innlegget ferdig, skal jeg sette meg ned å jobbe meg skikkelig igjennom stegene hennes. Innlegget heter: “Planning content for a year“.

Håper dere også finner verdi i disse bloggene, så får du ha en strålende og uperfekt dag!

#blogger #bloggerlivet #laptoplivet #bloggbedre #eliteblogacademy #Takknemlig #Bloggtips

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg