Å vaske håret rett gjør at vi sparer penger.

Trenger vi å se en 18 min lang video om hvordan man vasker håret rett? Vel, kanskje ikke men jeg syns denne karen er underholdende å se på. Det jeg også setter pris på, er hvordan vi kan spare penger med å gjøre ting rett. Vi kan spare penger fordi shampooen varer lengre og muligens, om du klipper håret for å kvitte deg med stygge ender: på frisøren.

La meg bare ta en oppsummering av punktene jeg satte pris på i videoen. Noe av dette visste jeg om. Noe av dette gjør jeg selv og mye skal jeg nå begynne å gjøre selv.

 1. Vask håret i varmt vann – Det løfter opp skitt fra håret. Bare det å vaske med varmt vann, kan fjerne mye skitt. Uten shampoo.
 2. Ikke beveg hendene røft i sirkel i hårbunnen – Det kan skade håret. Frem og tilbake holder. Mindre slitt hår = mindre behov for frisør. (Jeg klipper håret selv)
 3. Vask bare hårbunnen. Ikke resten av håret (med mindre du har fått noe ekkelt i håret selvfølgelig). Resten av håret trenger oljene.
 4. Mengden shampoo – en størrelse shampoo i håndflaten – 2xfemkroner. En femkrone fremme/på toppen. En femkrone bak og i nakken. Dette om du har kort hår, eller som han sier i videoen, ” 24 inch hair” som vil si ca 60 cm langt hår. Det er det jeg har. Mindre shampoo = den varer lengre = sparer penger.
 5. Du kan vaske håret så ofte du vil, MEN gjør du det 1 gang i uka, sparer du mye av slitasjen på håret. Dersom du i dag vasker håret hver dag, og nå går over til å vaske annenhver dag, vil shampooen din vare DOBBELT SÅ LENGE! Jeg vasker håret en til to ganger i uka og en flaske shampoo varer i hvert fall i 9 måneder. Så gammel er min. Og jeg har vasket endene…
0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg