Video: Sparestrategitips

Sparestrategier handler om hvordan du systematisk tar vare på de pengene du har og faktisk setter de på sparekonto. Dette er litt annerledes enn sparetips, der du gjør konkrete ting som gjør at du ikke bruker penger. Å ikke bruk penger betyr ikke at du sparer. For meg betyr også sparestrategier at du ikke kan la vær å spare penger, mens sparetips må du velge å ikke bruke penger.

Her har du en video som går igjennom 6 ulike sparestrategier du kan bruke.

6 kommentarer
  1. Takk for en nyttig og bra video!
   Støtter fullstendig din vurdering av strategi 1. Hver krone må ha en plan. Hvis ikke så forsvinner de alltid i forbruk….
   Jeg har for øvrig prøvd appen «Dreams» de siste månedene. Den er en kombinasjon av de to siste strategiene. For meg fungerer den aldeles glimrende. Daglig trekk fra kontoen min på 45 kroner gjør at jeg nå lager matpakke som alternativ til kantinemat. I tillegg kan man spare litt ekstra ved å droppe andre kjøp i løpet av uka. Ikke behov for en ny pute til sofaen likevel? Legg 198 kroner rett inn i appen (og gå ut av butikken uten å handle….) 😊
   Det er imidlertid lav rente på tilhørende konto i Storebrand, så min plan er å flytte pengene til en annen bank hver gang jeg når 10 000 kroner. Synd at de kombinerer en så bra spareapp med elendige rentebetingelser, men ellers fungerer den aldeles glimrende for meg.

   1. Har du skrevet ett innlegg om appen? Siden vi flyttet fra forrige oppsett, klarer jeg ikke å følge med på alle innleggene du har dessverre! Dersom du har det, kan du dele det her også? Og hvis ikke, kan du kanskje skrive om det?

     1. Det gjør jeg nok! Nå ble jeg litt flau! Det er en Kjersti som driver bloggen kjerstigulli.blogg.no som jeg pleier å lese. Da skal jeg undersøke appen litt selv! Kanskje jeg kan skrive noe om det.. Hmmm.. For det er ganske greit med en sånn impulssparingsapp. Jeg vet DNB har muligheten i sin Spare-app, men det kan være kjekt å se hva annet som er der ute!

  2. Nok en god video! Legger inn et ønske om å droppe musikker, syntes det var vanskelig å fokusere på hva du sa:)

   1. Tusen takk Camilla! Jeg skjønner hva du mener, jeg holder på å lærer meg programmet som Windows har. Hadde jeg hatt det akkurat slik jeg vil, skulle musikken bare spilt på teksten. Men dessverre tillater programmet bare musikk på eller av. Det var så merkelig når lyden ble kuttet for teksten. Men kan prøve det neste gang!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg